Dybendal Allé 12, 2630 Taastrup

Tagrenovering af alle typer af tagkonstruktioner

Tagrenovering forlænger levetiden på dit tag

En del af den renovering, vi tilbyder, er tagrenovering. Det er vigtigt, at du holder dit tag ved lige, hvis du gerne vil have, at det holder i mange år. Det kan derfor godt være en billig løsning på sigt at investere i tagreparation.

Der er stor forskel på priser for reparation og et nyt tag, så det er smart at forebygge. Vi hjælper med tagrenovering i følgende områder; Køge, Greve, Ishøj, Taastrup og omegn.

Vi tilbyder forskellige typer af tagarbejde

Hos Dalgaard Byg tilbyder vi stort set al slags tagrenovering, så vi kan hjælpe de fleste kunder, med lige det som deres tag trænger til.

Om der er brug for renovering af tag eller nyt tag, afhænger selvfølgelig af den enkelte bolig.

Vi kan for eksempel rense taget for alger. Det forebygger skader på taget, som kan opstå, hvis algerne får lov til at sidde i lang tid. Ved nogle slags tag, kan det også forlænge tagets levetid med 10-15 år, hvis det bliver renset og malet.

Komplet og grundig tagrenovering

Er taget meget medtaget, så kan vi selvfølgelig skifte det. Det er vigtigt, at dit tag er i god stand, da det beskytter resten af huset mod vind, vejr og vand.

Er du i tvivl, om hvad dit tag trænger til, så kan vi komme ud og give en vurdering. Ellers kan du altid kontakte os for et godt tilbud med en god pris.