Dybendal Allé 12, 2630 Taastrup

Byggerådgivning baseret på flere års erfaring

Vi tilbyder grundig byggerådgivning

Hos Dalgaard Byg får du altid god byggerådgivning og en god pris på dit projekt. Vi hører til i Taastrup, men vi arbejder også i Køge, Ishøj og Greve.

I disse områder kan du altid få god vejledning af en byggesagkyndig med mange års erfaring, lige meget om det handler om privat- eller erhvervsbyggeri.

Vi gør op med discountbyggeri og dårlig byggerådgivning

Her ved Dalgaard Byg er det vores mål at gøre op med discountbyggeri. Hos os går vi ikke på kompromis i kvaliteten i vores udførte arbejde.

Med vores 30 års erfaring inden for byggerådgivning går vi meget op i at levere klassisk kvalitetshåndværk til gode priser.

Vi er byggerådgiver for private og erhverv, men vi tilbyder også bygherrerådgivning, så vi sikrer godt håndværk hele vejen rundt.

Garanti for godt arbejde

Vi er medlem af Byg Garanti, der er vores kunders garanti for, at vi leverer et ordentligt stykke arbejde. Uanset opgaven, som kan være alt fra byggerådgivning, tilbygning til hus, så er vores tømrer med hele vejen. Du kan altid kontakte os for en snak og et godt tilbud. Vi sætter en stor ære i at udføre håndværk i høj kvalitet, der lever op til vores kunders forventninger.

Det betyder, at vi altid lytter til dine ønsker, så vi kan føre dem ud i livet, lige som du havde forestillet dig.